• Nu een gratis scrunchie bij een bestelling
  • Eerlijke verkoopprijzen
  • Snelle verzending
  • Verpakt in kadoverpakking
  • Nu een gratis scrunchie bij een bestelling
  • Eerlijke verkoopprijzen
  • Snelle verzending
  • Verpakt in kadoverpakking

Trendy sieraden voor iedere gelegenheid

Met de zomer op komst is het tijd voor nieuwe outfits. Dan mogen trendy sieraden ook niet ontbreken aan je nieuwe look! Bij de Sieraad Baas vind je leuke sieraden die je niet snel ergens anders zult zien. Kijk online voor het uitgebreide aanbod. Gegarandeerd dat je unieke sieraden ziet die jouw stijl helemaal af zullen maken. Maak jezelf er blij mee, of verras een vriendin of zus met een mooi cadeau. De sieraden zijn anti- allergeen, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor mensen met een nikkel allergie. Zo kunnen deze hippe sieraden zonder probleem door iedereen gedragen worden!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Uitgebreid aanbod trendy sieraden

Bij de Sieraden Baas vind je een uitgebreid aanbod aan trendy sieraden. Ben je op zoek naar een paar gouden oorbellen? Kies voor stoere ringetjes met een hanger van een maan of sterren. Hiermee steel jij zeker de show! Durf om je te onderscheiden van de rest met een single earring discobal. Deze is versierd met een rhinestone en cool gouden hangertje. Je maakt je look helemaal af met een gouden armband met coin of een met zwarte bedeltjes versierde kralenarmband. Met het mooie weer op komst wil je jouw enkels natuurlijk ook mooi versieren met een enkelbandje. Met een kralenbandje met schelp, breng jij overal die relaxte beach vibe met je mee.

Trendy sieraden

Spaar voor gratis trendy sieraden

Wie houdt er nu niet van betaalbare sieraden? Bij de Sieraad Baas heb je vanaf €6,25 al leuke oorbellen of armband gescoord. Zo kan je nog eens lekker shoppen! Spaar ook voor gratis trendy sieraden met de spaarkaart. Bij elk gouden of zilveren paar oorbellen vink je een vakje af op de kaart, en bij een volle spaarkaart krijg je het 16e paar oorbellen helemaal gratis! Maak daarnaast gebruik van gratis verzending bij een bestelling vanaf €10. Bovendien hoef je nooit lang te wachten tot je jouw trendy sieraden kunt dragen. Ik verzend jouw bestelling namelijk zo snel mogelijk, zodat je deze volgende dag al in huis hebt!

Over de Sieraad Baas

Bij de Sieraad Baas zorg ik dat jij toegang hebt tot trendy sieraden voor een betaalbare prijs. Met deze sieraden draag je ook nog eens bij aan een duurzame toekomst. Klimaatverandering is een belangrijk thema dat we niet mogen ontkennen. Daarom speel ik actief mee met duurzame ontwikkelingen en draag bij aan een groene toekomst. Draag ook jouw steentje bij en geniet van trendy sieraden door jouw sieraden online te bestellen. Als jonge ondernemer sta ik daarnaast altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen om de Sieraad Baas naar een hoger niveau te tillen. Neem voor acquisitie contact met mij op via info@desieraadbaas.nl.